Dit is erg noodzakelijk voor een bedrijf

Een steekwagen is noodzakelijk in ieder bedrijf dat volop bezig is met het vervoeren van goederen. Tegenwoordig is een steekkar niet te missen in bijvoorbeeld een magazijn. Zo’n eenvoudige handkar is ideaal om allerlei goederen mee te vervoeren over een relatief kleine afstand. Een goede steekwagen is daarom onmisbaar. Steekkarren van het merk Matador zijn de beste steekkarren on praktische spullen te vervoeren zoals dozen, kisten en kratten. Door steekwagens te gebruiken, hoef je je rug niet meer onnodig te belasten tijdens het verplaatsen van zware artikelen.

De steekwagen

Een steekwagen is een eenvoudige handkar waarmee objecten, met name dozen over een niet te grote afstand kunnen worden verplaatst. De steekwagen bestaat uit een aantal stangen met aan de bovenzijde twee handvatten en aan de onderzijde aan de ene kant twee wielen en aan de andere kant een klein plateau. Dit plateau kan onder de te vervoeren dozen gestoken worden, vervolgens kan het geheel gekanteld worden, waarna de dozen tegen de stangen komen te rusten. Het geheel kan nu eenvoudig verreden worden.

Verschillende soorten

Steekkaren van het merk Matador zijn een praktisch hulpmiddel. Maak het voor jezelf een stuk makkelijker bij het vervoeren van onderdelen in je magazijn. Iedere sector heeft natuurlijk andere wensen wat een handkar betreft. Daarom bestaan de steekwagens van Matador in verschillende varianten. Hierdoor is er voor iedere specifieke toepassing wel een passende steekkar verkrijgbaar. Zo is er de bouwsteenwagen, deze is speciaal bedoelt voor het zware werk in de bouw. Daarnaast zijn er een trapsteekwagens, deze zijn speciaal bedoelt voor een zware lading die eenvoudig de trap op kunnen. Dan heb je krattensteekwagens, deze zijn bedoeld voor het transport van zware kratten. Tot slot heb je Matador steekwagens, deze steekwagens hebben een groot laadvlak en ergonomische handgrepen.

De juiste steekwagen is uiteraard afhankelijk van de situatie en je doelstellingen. Het materiaal van de steekwagen, de afmeting van de schep, het draagvermogen en het type van de wielen zijn hierbij van belang. Daarnaast is de vormgeving van de schep uiteraard belangrijk. Een opvouwbare of uitklapbare steekwagen is niet alleen een efficiënte manier om de steekkar te vervoeren, maar biedt ook mogelijkheden om de afmeting van de schep te vergroten. Hiermee wordt dit een handig multifunctioneel hulpmiddel dat je voor meerdere doelstellingen kunt gebruiken. Dit type steekwagen zijn vaak licht van gewicht, omdat ze vaak van aluminium of kunststof zijn gemaakt. Het nadeel hiervan is dat dit ten koste gaat van de draagkracht.

Berichten gemaakt 15

Geef een antwoord

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven